Családjog

Ügyfeleimet peren kívüli és peres eljárásokban képviselem, látom el őket jogi tanáccsal. A családjogon belül kiemelten gyermekvédelemmel, házassági bontóperekkel, szülői felügyelet gyakorlásának rendezésével, kapcsolattartással, gyermektartásdíjjal, házassági és élettársi vagyonjogi, gondnoksági perekkel, peren kívüli eljárásokkal foglalkozom és házastársi / élettársi vagyonjogi szerződéseket készítek. A rendelkezésemre álló technikai háttér, és a családjog területén szerzett több éves szakmai tapasztalat birtokában képviselem ügyfeleim jogait és érdekeit, ezzel biztosítva az engem megkereső felek, jogvédő szervezetek és gyermekek védelmét, magasszintű szakszerű képviseletét.
Családjogi ügyekben Budapesten és a szakterület érzékenysége miatt egyéb településeken induló, vagy folyamatban levő ügyekre kapok felkéréseket.

Konzultáció

Az első konzultáció során az ügyfél választ kap ügyének lehetséges kimeneteiről, az egyezségkötés előnyeiről, hátrányairól, a kapcsolat felbontásának jogi elemeiről, a bírósági tárgyalás, a bizonyítás folyamatáról, stb.

Családjogi szolgáltatások

házasság felbontása, érvénytelenítése stb.
házassági/élettársi vagyonjogi per
élettársi kapcsolat
gyermekelhelyezési perek
gyermektartásdíj perek
rokontartási perek
gondnoksági perek
kapcsolattartási ügyek
szülői felügyeleti perek
apasági perek
örökbefogadás
vagyonjogi szerződések
öröklés
gyermekvédelem
egyéb szerződések